Menu

Nytt håp

Nytt håp Norge – Vida y esperanza Bolivia

Virkeområder

Hva vi driver med.

Nytt håp er en kristen bistandsorganisasjon som ble stiftet i 2008. Formålet var dengang som nå å støtte et arbeid blant fattige barn og ungdom i Cochabamba – Bolivia. Dette arbeidet heter Vida y esperanza. I dag driver Vida y esperanza et dagsenter der barn fra nabolaget kommer til leksehjelp, middag og aktiviteter tre ganger i uken. I tillegg jobber vi blant gateungdom. Hovedformålet med denne delen av arbeidet er å få dem vekk fra gaten. Vi søker derfor alltid etter ulike rehabiliteringstilbud og muligheter til å gi ungdommene et alternativt liv.

Hundre prosent ideell

Helt siden starten har det vært viktig for oss å understreke at Nytt håp er en hundre prosent ideell organisasjon. Dette tolker vi så strengt som at vi i Norge ikke har noen administrasjonsutgifter. Alt arbeid vi gjør er frivillig. Det innebærer at all støtte som Nytt håp får uavkortet sendes til Vida y esperanza i Bolivia. Dette gjelder både medlemsavgift og andre gaver. Grunnlaget for dette finnes i våre vedtekter og kommer ikke til å endre seg.

Dette innebærer ikke at vi umiddelbart sender avgårde pengene vi får inn til Bolivia. Alle overføringer skjer i henhold til vedtatt budsjett eller som respons på konkrete forhold som vi ønsker eller – i enkelte tilfeller – må bruke penger på.

Støtt oss

Selv om vi satser på medlemskontingent som bærende inntektskilde, har omlag halvparten av inntektene våre kommet gjennom engangsgaver eller aksjoner som vi har hatt, eller som andre har hatt for oss. Vi vil likevel vektlegge hvor viktig det er for den økonomiske forutsigbarheten og planleggingen å ha faste inntekter. Derfor vil vi oppfordre alle som synes det vi gjør og står for er bra og viktig, å støtte oss med et medlemskap. Medlemskontingenten for Nytt håp er kr 300,– i måneden.

Du melder deg inn i Nytt håp ved å melde fra til oss om din innmeldelse fortrinnsvis via epost, for så å betale månedlig til vår konto. Foretrekt betalingsdato er den 20. i hver måned. Betalingsinformasjon er:

Nytt håp
Kallestadvegen 17
5382 Skogsvåg

Kontonr.: 1503 04 46949

Skrevet av Administrator torsdag januar 26, 2017

Permanent lenke - Group: Meta group

« Velkommen - På gaten »