Menu

Nytt håp

Nytt håp Norge – Vida y esperanza Bolivia

Utsending

I august reiser to familier fra Norge til arbeidet i Bolivia for å være der fram til sommeren 2011.

Marit og Ola Kåre, Miriam og Niklas, med respektive barn Hanna, Ylva og Håkon reiser 24. august 2010 til Cochabamba, Bolivia. Hensikten med oppholdet er å følge opp arbeidet vi støtter og ta del i den daglige driften.

Siden arbeidet startet opp i januar 2008, har vi hatt et ønske om å reise til Bolivia for å se hvordan det går og bli kjent med dem som får hjelp. Vi har fått mange tilbakemeldinger fra arbeidet, blant annet fra nordmenn som har vært innom, men vi har savnet å se det selv. Vi har derfor satt av nærmere ett år til dette.

Prosjekt nytt håp er en ideell organisasjon, og betaler ikke ut lønn. Vi som reiser er derfor ansvarlige for selv å skaffe støtte til oppholdet. Så langt har vi dekket inn kjøp av billetter, forsikring, vaksiner og visum. Vi har også et stykke på vei skaffet penger å leve for mens vi er i Bolivia. Men vi har en del munner å mette (7) og trenger et sted å bo. Derfor hører vi nå om det er noen som er villige til å støtte oss økonomisk, enten med et engangsbeløp eller med et lite fast månedlig trekk.

I så tilfelle kan dere ta kontakt med oss på epost kontakt@nytthap.no. Du kan her spesifisere om du vil støtte familien Risa eller familien Sunnhordvik, eller begge to. Vi vil også legge ut kontonumre på kontakt-siden på denne internettadressen. (Jeg gjør oppmerksom på at penger som betales inn til Prosjekt nytt håp går uavkortet til arbeidet. Vil du støtte oss må støtten betales inn til våre private kontoer.)

Uansett om du vil støtte oss økonomisk eller ikke, vil vi gjerne at du legger oss til i bønnelisten din. Vi skal til et land som historisk har opplevd langt større sosial uro enn vårt trygge Norge. Vi vil også møte en annen bakteriekultur og basiller som vi ikke treffer her. Spesielt med tanke på ungene – som er det aller kjæreste vi har her på jorden – vil vi at så mange som mulig skal be for deres og vår sikkerhet.

Etter 24. august kan du også følge med på denne internettsiden og se hvordan det går med oss.

Skrevet av Administrator onsdag juni 9, 2010

Permanent lenke -

« Amerikansk auksjon - Noen som skal til Bolivia? »