Menu

Nytt håp

Nytt håp Norge – Vida y esperanza Bolivia

Ulltrøyer til jul

Når julen etterhvert nærmer seg (det er i skrivende stund 2 måneder igjen) begynner mange av oss så smått å tenke på hva de skal kjøpe til sine venner til jul. I år kan du supplere de harde pakkene under treet med ulltrøyer - til ungdom i Bolivia.

Vi må vel innrømme at vi ikke kom på det helt selv. Men vi vil ikke la det ødelegge for oss. Vi har nå fått en avtale med Janus om å kjøpe rimelige ulltrøyer. Disse vil vi sende til ungdommene vi støtter i Bolivia. Det vi mangler er noen som kan betale for trøyene.

Ideen er denne: Du har en venn eller en i familien som du skal kjøpe julepresang til. Denne personen er mest sannsynlig som resten av oss, en som har alt. Er du som meg, så går du da og kjøper stearinlys og matchende servietter. Men siden det var nettopp det denne personen kanskje fikk av deg i fjor også, så tenker du at du skulle hatt noe i tillegg, noe med en liten ekstra tvist.

Det er dette vi nå tilbyr deg å kjøpe. Du betaler kr 130,– som akkurat dekker det det koster å kjøpe en skjorte og få denne fram til mottakeren i Bolivia. Det du får er et pent kort påskrevet det antall skjorter du har betalt for, som du kan gi til denne vennen eller slektningen, som et bevis på at vedkommende har støttet en ungdom som lever på gaten i Cochabamba, Bolivia med en ulltrøye.

Konkret foregår dette slik: Du sender en epost til oss på adressen kontakt@nytthap.no. Der sier du hvor mange trøyer du vil ha (eller betale for). Dersom du vil gi flere trøyer til samme person, kan du få flere trøyer påført samme kort. (Dette sparer for eksempel miljøet.) Du må altså også oppgi over hvor mange kort du vil ha disse trøyene fordelt. Samtidig må du oppgi navnet ditt, og adressen din. Du vil så få tilsendt kortene i posten.

Du betaler for kortene til bankkontoen vår. Etter at du har sendt oss en bestilling, får du tilbake en epost med betalingsinformasjon. Betaling må være registrert før vi kan sende ut kortene til deg.

Det antallet trøyer som vi sender til Bolivia er 120. Det vil si at når vi har solgt 120 trøyer, så er det tomt. Det er derfor viktig at du ikke venter for lenge med å bestille. Dette er også viktig for at du skal motta kortene i god tid før jul.

Avslutningsvis vil jeg poengtere at kortene du får er designet av Kristine Agøy Sand, grafisk illustratør, som gjør dette kostnadsfritt for oss, og trykket ved Åsane Grafiske Senter, som også gjør dette gratis. Med hvert kort vil det følge en dertil egnet konvolutt.

Eksempel på bestilling: Jeg vil bestille seks ulltrøyer: To kort hver påført to trøyer og to kort påført en trøye hver. Kortene sendes til følgende adresse: [Så skriver du ditt fulle navn og adressen din.]

Har du spørsmål, send epost til kontakt@nytthap.no.

Skrevet av Administrator mandag oktober 26, 2009

Permanent lenke -

« Innspurt ulltrøyer - Oppdatert informasjonsfolder »