Menu

Nytt håp

Nytt håp Norge – Vida y esperanza Bolivia

Følg med oss til Bolivia

Dukk gjerne opp fysisk, men lettere er det for de fleste å følge med på nettet. Her kan du se hvor du kan finne oppdatert informasjon om hvordan det går med oss.

Som tidligere annonsert, blant annet her på nettsiden (se Utsending), reiser vi snart en liten gjeng til Bolivia for å følge opp arbeidet i Cochabamba. Avreise fra Norge er 24. august, og etter et lite mellomopphold i São Paolo kommer vi til Cochabamba 29. august.

I den forbindelse ønsker vi å gjøre det lett for dem som vil følge med. I første omgang kanskje slekt og venner og de som allerede støtter arbeidet økonomisk. Men kanskje det også er andre innom disse nettsidene, med interesse for misjon, Bolivia eller sosialt arbeid, som tenker dette høres interessant ut.

Vi har derfor opprettet noen blogger som vi kommer til å oppdatere jevnlig. Disse får du tilgang til via forsiden på denne nettsiden nytthap.no. Disse bloggene har rrs-feed, for de som vet hva det innebærer, og du kan abonnere på innleggene. I tillegg kan du bli venn med Prosjekt nytt håp på Facebook. Klikk her for å komme til profilen, og "lik det" (eller hva det heter på det språket du bruker). Når vi legger ut nye nyheter her på denne hjemmesiden, vil vi som regel legge ut en lenke til dette på Facebook, og du vil dermed få en på minnelse om oss i nyhetsstrømmen (eller hva det heter på språket ditt...). Føl deg gjerne fri til å dele Prosjekt nytt håp-profilen med andre på Facebook.

Jeg eksperimenterer også med Twitter. Har ikke blitt helt sikker på hvordan det best kan anvendes, men tenker at i første omgang vil jeg legge ut lenker til blogginnleggene på Twitter. Dersom du har Twitter-konto kan du gå til twitter.com/sunnhordvik, og "følge" meg der. Du vil da få en påminnelse når det er nye innlegg på bloggen, eller for den saks skyld andre ting jeg vurderer som interessante å kvitre om.

Bakgrunnen for dette oppmerksomhetssuget via Internettet vi her blottlegger er at vi ikke vil bli glemt mens vi er i Bolivia. Vi ønsker at folk skal følge med for å vurdere om Prosjekt nytt håp er noe de kan være med å støtte økonomisk. Vi tror også at det vi driver med er viktig, og at det derfor er bra at andre får høre om det. Men når vi nå skal reise til Bolivia, med alle de usikkerhetsmomentene det innebærer, håper vi at mange vil være med å be for oss. Be for sikkerheten vår og helsen vår. Be om at Gud skal legge veiene til rette for oss, og vise oss sin vei. Be om at Gud skal gi oss visdom i alle avgjørelser og oppgaver som ligger foran. Be om at vi må være lydhøre for Guds stemme, og ydmyke i arbeidet.

Derfor går oppfordringen herved ut om at du må legge oss til bønnelisten din, eller at du må tenke på oss, dersom du liker den formuleringen bedre, og la deg eksponere for våre digitale livstegn gjennom å bli venn med oss, følge oss eller bare gjøre det til en rutine å stikke innom bloggen eller hjemmesiden.

Skrevet av Administrator søndag august 8, 2010

Permanent lenke -

« Rehabilitering - Gave fra Øygospel »