Menu

Nytt håp

Nytt håp Norge – Vida y esperanza Bolivia

Basar med godt oppmøte

Nytt håps første basar er tilbakelagt. God stemning og god inntjening.

Basaren som vi holdt i lokalene til Menigheten Sion i Blomsterdalen i Bergen ble en kjempesuksess. Mange engasjerte seg i å samle inn premier, mange andre donerte, sydde eller strikket selv. Det var veldig mange veldig fine premier. Vi fikk også god hjelp fra folk som lagde mat, som hjalp til på kjøkkenet og som hjalp oss å rydde. Barnekoret Levende lys sang for oss, og det gjorde også Irene Bernhoft.

Årene til åresalget fikk vi låne av bedehuset Karmel, og solgte ut alle 600 tre ganger. Sammen med salg av mat og drikke, samt gjetting på vekt av fenalår og antall smågodt på krukken samlet vi inn kr 23.532,50. Dagen etter fikk vi også inn kr 300,– på kakerestene under kirkekaffien på Sion.

Siden hovedfokuset for tiden er etablering av rehabiliteringssenter, har vi omsatt inntektene i kvadratmeter på eiendommen vi ønsker å kjøpe. Vi ønsker derfor å takke alle som var med å kjøpe årer og mat og å tippe for det økonomiske bidraget. Dere kan nå finne igjen kvadratmeterne dere har vært med å støtte oss med ved å velge «Rehabilitering» i menyen på toppen av siden.

Skulle du være ukjent med innsamlingsaksjonen kan vi fortelle at vi det siste året har samlet inn penger for å kjøpe en eiendom der vi vil etablere et rehabiliteringssenter for gateungdom. Du kan hjelpe oss ved å kjøpe en kvadratmeter av eiendommen. For dette vil du motta et kjøpsbevis som du kan ta vare på eller gi vekk som en gave. Mer informasjon finner du ved å gå inn på «Rehabilitering» i menyen over.

Skrevet av Administrator søndag oktober 30, 2011

Permanent lenke -

« Planlegger ny tur til Bolivia - Basar til inntekt for Nytt håp »