Menu

Nytt håp

Nytt håp Norge – Vida y esperanza Bolivia

Nytt håp er lagt ned

Nytt håp har lagt ned arbeidet i Bolivia. Det var dessverre ikke mulig å fortsette på den måten vi gjorde. Vi ønsker å takke alle som har bidratt til arbeidet på så mange måter i de årene vi har holdt på. Dere har vært med å bidratt til at mennesker i vanskelige kår har fått det bedre, og det er vi svært takknemlige for.

Til våre bidragsytere ber vi om at dere ikke betaler mer inn til vår konto. Jeg håper at dere finner andre nyttige arbeid å støtte.

Bilde: 2017-05/tribune.jpg

Nytt håp er en ideell organisasjon som samler inn penger til støtte for Vida y esperanza i Cochabamba, Bolivia. Dette er et arbeid som støtter og følger opp barn og ungdom fra gaten og fra fattige familier. Gjennom et dagsenter og møter på ulike steder i byen hjelper vi dem med mat, oppfølging med skolearbeid, sosiale aktiviteter og undervisning. I samarbeid med en lokal skole har vi leksehjelp, og for ungdom og rusmisbrukere fra gaten tilbyr vi rehabilitering ved hesteterapi. Inntektene til arbeidet får vi gjennom medlemskontingent og økonomisk støtte i Norge, og alle innsamlede midler går uavkortet til arbeidet i Bolivia.

Skrevet av Administrator onsdag september 21, 2016